VELKOMMEN TIL

2023s faglige (t)opptur

Bli med til eventyrlige Vatnahalsen!

INFORMASJON

Klikk på bildene for å lese mer.

TEASER

PÅMELDING

FH2023 – Depositum (+ admingebyr)

kr2,100.00

Depositum for 2023

Tomt på lager

Kategori:

Faglig Høydepunkt er en helg for deg som ønsker å være med på noe mer enn et vanlig kurs.

Faglig oppdatering står sentralt, men det blir høyt fokus på sosialisering, aktivisering, natur- og matopplevelser og ikke minst skape noe mer varig enn et flyktig kurs. Faglig Høydepunkt skal være et minne for livet.

Etter påmelding legges du til på en privat Facebookgruppe. Her koordineres romfordeling, mat, overnatting, aktiviteter og mye mer. Du betaler 2100,- i depositum ved påmelding. Resterende seminaravgift betales i februar. Oppholdspakke betales direkte til Vatnahalsen.

FAQ

Hva er formålet med 'Faglig Høydepunkt'?

Drømmen ‘Faglig Høydepunkt’ ble til virkelighet i 2019. 20 deltagere var samlet i Jotunheimen for å snakke fag, møte nye venner, gå på tur, smake lokalt øl, spise god mat og generelt ha en fantastisk helg.

Og for en helg det ble!

Drømmen brast i 2020 og 2021 grunnet Covid-19 og vi måtte utsette, endre og avlyse.

Det var derfor ekstra stort å invitere 30 deltagere opp i mars 2022. Helgen ble fylt med god skikjøring, gode diskusjoner, gode foredrag, god stemning og gode minner. Rammen er nå skapt, og Faglig Høydepunkt lover å bli en faglig (t)opptur også i 2023.

Hva betaler man for?

Prisen for Faglig Høydepunkt er to-delt:

  1. Man betaler én seminarpris til arrangør JevneHelse. Dette er for selve arrangementet, som dekker utgifter til forelesere og kost&losji til disse.
  2. Man betaler én sum direkte til Vatnahalsen, som vi kan kalle en «oppholdspakke». Oppholdspakken inkluderer opphold, mat og eventuelle aktiviteter. Denne betales ved utsjekk søndag.

Hva slags aktiviteter tilbys?

Faglig Høydepunkt blir i 2023 lagt til Vatnahalsen. Vatnahalsen er et historisk hotell og ligger magisk plassert på toppen av Flåmsdalen. Vatnahalsen er en utpreget toppturdestinasjon som tiltrekker gjester fra nær og fjern.

Hovedaktiviteten blir i 2023 derfor toppturer på ski. Det er også muligheter for å gå på fjellski direkte fra hotellet, eller ta Flåmsbanen ned til Flåm og oppleve det Flåm har å by på.

Er påmeldingen bindende?

Ved påmelding betaler man et depositum på 2100,-

Dette depositumet er refunderbart frem til 01.01.2023. Etter dette tilbys ingen refusjon. Resterende seminaravgift betales i februar.

Må man være med på aktiviteter?

Naturligvis ikke! Dersom man ønsker å tilbringe dagene fylt med eget innhold er dette naturligvis valgfritt.

Kan man leie utstyr?

Nei, det er ikke mulig å leie utstyr på Vatnahalsen. Deltageren står selv ansvarlig for å skaffe utstyr (inkludert snøskredutstyr) og bringe dette med til campen.

Hvordan kommer man seg til Vatnahalsen?

Den eneste måten å komme seg til hotellet på vinterstid er via den historiske Bergensbanen. Ta toget fra Oslo, Bergen eller én av de andre stoppestedene langs ruten. Gå av på Myrdal Stasjon og ta myteomspunnede Flåmsbanen direkte til Vatnahalsen. Vatnahalsen er et eget stopp på Flåmsbanen.

Ett av alternativene er å kjøre til Flåm og ta Flåmsbanen opp til Vatnahalsen.

NB! Det er ikke mulig å kjøre bil til Vatnahalsen.

Selvstendig næringsdrivende?

Seminaravgiften og oppholdet på Vatnahalsen er naturligvis fradragsberettiget.