#sexyshoulder

SKULDEREN – kroppens mest komplekse ledd og den 3. hyppigste plagen i muskel og skjelettsystemet. Et fantatisk ledd med en enorm kapasitet, som dessverre ofte skaper frustrasjon hos fagutøveren som skal rådgive pasienten og planlegge rehabiliteringen.

Vi ønsker i denne fagdagen å vise hvordan vi kan anvende den enorme litteraturmengden rundt skulderdiagnostikk og behandling til å skape en enklere, bedre og mer motiverende klinisk hverdag som gir bedre resultater for både pasient og terapeut.

Denne fagdagen vil gi deg:

Ny forståelse for skulderens anatomi og funksjon

Kliniske algoritmer for utredning og behandling

Oppdatering på skuldertester og deres relevans i lys av dagens kunnskap

Verktøy til planlegge, utførere og monitorere rehabilitering

Informasjon

Atlet Fysio, Kongeveien 47, 1412 Sofiemyr

Onsdag 06. juni 2018, kl 09:00 – 18:00

Early bird (frem til 13.05.18): 2400,-
Etter 13.05.18: 3000,-

Inkluderer usb-minnebrikke og enkel bevertning

EARLYBIRD: REDUSERT PRIS FREM TIL 13.05.18
FULL REFUSJON AV DELTAGERAVGIFT VED AVMELDING INNEN 13.05.18

Akkreditering

  • Innehavere av PFF-titlene «Spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi» og «Spesialist i muskel- og skjelettultralyd» får godkjent 8 kurstimer ved deltakelse på The Sexy Shoulder som en del av krav om videreutdanning for å beholde sin spesialisttittel via PFF.
  • Kurset er godkjent med 8 timer av Norsk kiropraktorforening

Les programmet

Helt nytt kursprogram oppdatert med 2018 litteratur!

portrett-jorgen-2018

Jørgen Jevne

Jørgen Jevne er kiropraktor og fysioterapeut. Han har de senere årene fått publisert ledere i British Journal of Sports Medicine, publisert forskning, holdt foredrag på nasjonale og internasjonale kongresser, arrangert fagdager og kurs innenfor muskel- og skjelettfeltet og mottatt fagpriser for sitt arbeid med kunnskapsformidling og forskning. Han er fast bidragsyter i fagbladet Fysioterapi i Privat Praksis. Han arbeider også i en kiropraktor- og rehabiliteringspraksis på Hønefoss.

portrett-stian-2018

STIAN CHRISTOPHERSEN

Stian Christophersen er fysioterapeut med glødende engasjement for å implementere aktiv rehabilitering og moderne smertevitenskap i muskel- og skjelettpraksis. Han har jobbet som landslagstrener i klatring, er selv en av Norges beste klatrere og driver nettstedet Skadefri Klatring.no. Han er fast bidragsyter i fagbladet Fysioterapi I Privat Praksis. Stian jobber på Apexklinikken Terapisenter med hovedfokus på muskel- og skjelettplager i overekstremitetene.