Praktisk informasjon

Her finner du nødvendig informasjon omkring reise, opphold, bevertning og pris.

Reise

Reise

Vatnahalsen er et sagnomsust hotell beliggende på toppen av Flåmsdalen. Den eneste måten å komme seg til hotellet på vinterstid er via den historiske Bergensbanen. Ta toget fra Oslo, Bergen eller en av de andre stoppestedene langs ruten. Gå
av på Myrdal Stasjon og ta Flåmsbanen direkte til Vatnahalsen.

Det å gå av toget rett inn i vinterparadiset Vatnahalsen vil være et once-in-a-lifetime øyeblikk og skape den perfekte rammen for et Faglig Høydepunkt!

Opphold

Opphold

Alle deltagerne bor på Vatnahalsen. Hotellet ligger spektakulært plassert øverst i Flåmsdalen (840 moh). Her tilbys et trivelig opphold, med god mat, gode senger, og fantastisk natur. På sommerstid går Rallarvegen går gjennom tunet, og Vatnahalsen har egen togstasjon på Flåmsbana. På vinteren er det toppturfolket som inntar hotellet for eventyrlige skiopplevelser rett utenfor døra.


NB! Det er ikke mulig å kjøre bil til Vatnahalsen.


Opphold som inkluderer overnatting og alle måltider, koster 4300,- for tre netter.

Mat

Mat

Man betaler en samlet sum direkte til Vatnahalsen hvor man får pakkepris på opphold (overnatting) og mat. Eventuelt guidede turer kommer i tillegg. Mat som er inkludert i prisen er frokost og middag alle dager. Lunsj smøres til frokost og medbringes på tur.


Hotellet frister også med egen afterski med hjemmelagede vafler og kaffe. Deltagerne er selv ansvarlig for å kjøpe drikke til maten.

Pris

Pris

Prisen for Faglig Høydepunkt er to-delt.


1) Man betaler en seminaravgift på 5600,- som inkl. Alle foredrag og seminarets oppbygning.

2) Man betaler, på samme måte som vanlige kurs, en avgift til hotellet som inkluderer overnatting, mat og eventuelle guidede eller organiserte aktiviteter.Opphold som inkluderer overnatting og alle måltider, koster 4300,- for tre netter.

Avbestilling

Avbestilling

Ved påmelding betaler man 2100,- i depositum. Dette er refunderbart frem til 01.01.2023. Avbestilling etter dette er ikke refunderbart.


Ved akutt sykdom må dette forsøkes dekket av reiseforsikring.

Utstyrsleie

Utstyrsleie

Vatnahalsen tilbyr ikke utstyrsleie. Dersom man har behov for utstyr må dette anskaffes på forhånd og transporteres til hotellet på samme måte som andre deltagere.