Praktisk informasjon

Her finner du nødvendig informasjon omkring reise, opphold, bevertning og pris.

Reise

Reise

Nes Gard ligger i Luster Kommune på vestlandet. Google maps angir 5 1/2 time fra Oslo og 4 1/2 time fra Bergen.


Nes Gard ligger ved inngangen til tre nasjonalparker: Jostedalen, Breheimen og Sognefjellet. De siste årene har Nes Gard etablert seg en totalleverandør av fantastiske fjellopplevelser, hvor man får leve ut drømmen om nasjonalromantikk til det fulle.


Fjord, fjell, lokal mat og naturopplevelser. Det er bare å glede seg!

Opphold

Opphold

Alle deltagerne bor på Nes Gard. Nes Gard ligger fantastisk til i Luster med utsikt over Lustrafjorden. Her tilbys et trivelig opphold, med god mat, gode senger, og fantastisk natur.


Oppholdspakken som inkluderer overnatting og alle måltider, koster 4500,- for tre netter.

Mat

Mat

Man betaler en samlet sum direkte til Nes Gard hvor man får pakkepris på opphold (overnatting) og mat. Eventuelt guidede turer kommer i tillegg. Mat som er inkludert i prisen er frokost og middag alle dager. Lunsj smøres til frokost og medbringes på tur.


På Gården blir det afterski med lett servering, øl og badstue, stamp og isbading for de som ønsker!

Pris

Pris

Prisen for Faglig Høydepunkt er to-delt.


1) Man betaler en seminaravgift på 5800,- som inkl. Alle foredrag og seminarets oppbygning.

2) Man betaler, på samme måte som vanlige kurs, en avgift til hotellet som inkluderer overnatting, mat og eventuelle guidede eller organiserte aktiviteter.Opphold som inkluderer overnatting og alle måltider, koster 4500,- for tre netter.

Avbestilling

Avbestilling

Ved påmelding betaler man 2100,- i depositum. Dette er refunderbart frem til 01.01.2024. Avbestilling etter dette er ikke refunderbart.


Ved akutt sykdom må dette forsøkes dekket av reiseforsikring.

Utstyrsleie

Utstyrsleie

Om noen trenger å leie skiutstyr så har vi en avtale med Intersport i Sogndal. Da får man 20 % rabatt om man sier man skal på skihelg på Nes Gard.