Svein-foreleser

Svein Kristiansen

manuellterapeut, fysioterapeut

Svein er Manuellterapeut og spesialist i manuellterapi. Svein har stor bredde i sin pasientportefølje og interesserer seg spesielt for idrettsmedisin blant barn, ungdom og toppidrett, studentveiledning på både BSc og MSc nivå og undervisning / kunnskapsformidling i mange ulike kanaler. Svein har i tillegg en deltidsstilling som Idrettsmedisinsk Ansvarlig i Olympiatoppen Østlandet hvor han bistår morgendagens toppidrettsutøvere i regionen med idrettsmedisinske problemstillinger. På fritiden har han tre idrettsgale gutter på full fart inn i ungdomsidretten og bidrar både som manuellterapeut, trener, idrettsleder men også ikke minst som far i det som mildt sagt kan kalles en spennende og utfordrende tid.

Lene-foreleser

Lene Hubak Fleischer

psykomotorisk fysioterapeut

Lene er spesialist i psykomotorisk fysioterapi MNFF og traumeterapeut SEP. I sine 23 år som fysioterapeut har hun jobbet i de fleste deler av helsetjenesten, men har de to siste årene hatt tilholdssted på Atlet Fysio som avtalefysioterapeut. Hun jobber med, og brenner for, hvordan kroppen bærer og kommuniserer våre erfaringer og opplevelser igjennom kroppslige uttrykk. Hun er foredragsholder og kursholder innen hvordan man kan forstå, oppdage og møte kropp og kroppsliggjorte livserfaringer. På fritida sitter hun så mye på sidelinja i håndballhallen at hun bestemte seg for å supplere CV med idrettsmedisinsk grunnkurs i en alder av 46.

Stian-foreleser

Stian Christophersen

fysioterapeut og trener

Stian er utdannet fysioterapeut og trener. Han har jobbet klinisk i privat praksis i 15 år og jobber nå på Apexklinikken i Oslo. Han jobbet tidligere som landslagstrener i Norges Klatreforbund og utviklet forbundets trenerløype. Han har skrevet to internasjonalt bestselgende bøker om trening for klatring, holder fagdagen Vondt i skulderen og driver podcasten Vondt – en podcast om muskel- og skjelettplager sammen med Jørgen.
Gjennom egne erfaringer som utøver, trener, kliniker og foreldretrener for aktive barn har han et sterkt engasjement for å belyse tematikken «Den ungen pasienten».