Simen sletten ferdig

Simen Sletten

manuellterapeut

Simen jobber som manuellterapeut på Volvat Medisinske Senter, og har tidligere jobbet med alpinlandslaget herrer. Han har en master i manuellterapi fra Universitetet i Bergen og master i idrettsfysioterapi fra Curtin University i Australia. De siste årene har han brukt på å fordype seg i spesifikke plager fra korsrygg, bl.a. prolaps og isjias. Han har holdt kurs, vært på podcaster og har en nettside om spesifikk patologi i korsrygg (www.manuellterapeuten.net).

Jørgen ferdig

Jørgen Jevne

kiropraktor, fysioterapeut og primus motor

Jørgen Jevne er mannen bak Faglig Høydepunkt og har vært primus motor for dette siden 2019. Han har etter hvert en lang og omfattende CV bak seg, med kunnskapsformidling i hovedsetet. Til daglig jobber han i klinisk muskelskjelettpraksis, men holder også kurs og foredrag over hele landet. Han er skribent i fagbladet Fysioterapi i Privat Praksis og har drevet podcasten VONDT med Stian Christophersen siden 2020.

Anders S ferdig

Anders Sørfonden

lege, kiropraktor

Anders Sørfonden er utdannet både lege og kiropraktor, og var den første i Norge med denne kombinasjonen. Han ble utdannet kiropraktor fra SDU i Odense i 2008 og gikk videre på medisinstudiet etter gjennomgått kiropraktorturnus. Han ble utdannet lege sommeren 2011 fra samme universitet.
Han jobbet i fire år som fastlege med egen hjemmel, men har de siste årene jobbet som vikar som spesialist i allmennmedisin på ulike klinikker, både fastlegekontorer og legevaktsarbeid i by og distrikt. Han har dessuten jobbet tre år på Beitostølen Helsesportsenter i regi fysikalsk medisin og rehabilitering og har nå også cirka to år igjen av sin spesialisering innen fysikalsk medisin.
Som en bijobb er han også lege på G-15 fotballandslaget og følger disse på samlinger og landskamper.

Tim Raven ferdig

Tim Lothe Raven

kiropraktor

Tim jobber som kiropraktor i Lillesand og har over 3 tiår i klinisk praksis bak seg. I løpet av den tiden har han vært tett involvert i kvalitetssikring av kiropraktorutdanning som leder for European Council on Chiropractic Education. Med en lang bakgrunn i basal forskning på motonevron funksjon i rygg- og nakkesmerter har Tim presentert på mange kurs og konferanser i inn- og utlandet. I tillegg til flere vitenskapelig artikler har han sammen med sin kone Lise Lothe nylig bidratt til Craig Liebensens 3. utgave av Rehabilitation of the Spine – A Patient-Centered Approach.