AKTIVITETER

Aktiviteter foregår i tidsrommet 10:00-16:00 begge dager.

Toppturer

Toppturer

Vatnahalsen er i ferd med å utvikle seg til å bli èn av de virkelig store toppturdestinasjonene i Norge. Denne helgen har vi hotellet nesten for oss selv og rammen er lagt for et Faglig Høydepunkt!

Fjellski

Fjellski

Vatnahalsen ligger flott plassert øverst i Flåmsdalen. Mange benytter seg av langrenn og fjellski for utforske området rundt hotellet.

Spør i resepsjonen for anbefalte turer!

Kajakk

Kajakk

Det undersøkes mulighetene for å prøve vinterkajkk på fjorden i Flåm. Dette vil i så fall være i regi av Njord – følg med for oppdateringer.

Fjord

Fjord

Fra Vatnahalsen kan du ta Flåmsbanen ned til havgapet og utforske Aurlandsfjorden, Flåms kulturliv og kanskje dra på ølsmaking på mikrobryggeriet Ægir som ligger i hjertet av Flåm?

Kitekurs

Filefjell tilbyr nybegynnerkurs for deg som ønsker å forsøke å snowkite, enten fra snowboard, telemark eller alpint. Kurset foregår i direkte nærhet til Filefjellstuene og det er ingen transport nødvendig.

Alpint

Filefjellstuene ligger ski in-ski out for alpinanlegget på Filefjell. Som deltager på Faglig Høydepunkt får du 20% rabatt på heiskort.

Snøskredkurs

Ønsker du å lære mer om hvordan man ferdes trygt utenfor løypene er skredkurset for deg. Lær å vurdere skredfare, snølag, trygg anmarsj, rutevalg og mye mer på dette dagskurset.